Oljebyte Södermalm

Boka tid redan idag!
Laga bilen södermalm

Oljebyte Södermalm?  Meca Södermalm utför bilservice, byter olja och lagar bilar av samtliga bilmärken och självklart följer vi serviceplanen för respektive bilmärke. I verkstaden använder vi oss enbart av originaldelar, vilket innebär att vi bara använder delar av samma, eller bättre, kvalitet än de ursprungliga delarna. Vår bilservice, reparation och stämpel i serviceboken är jämbördig med den man får hos märkesverkstaden. Självklart gäller din nybilsgaranti även i vår verkstad. I grundservicen ingår byte av motorolja och oljefilter, samt luftfilter utefter behov. Detta till ett pris från 1499:-

Professionell bilservice när vi lagar bilar på Södermalm

Meca Södermalm är ett företag med kompetent och engagerad personal. Redan från starten har vi varit framåtsträvande för att kunna utvecklas till det absolut bästa för våra kunder. Tack vare våra goda kundrelationer har vi fått möjligheten att snabbt gå vidare och förbättra hela verksamheten.

Skulle du plötsligt drabbas av motorstopp kan du alltid vända dig till oss. Bara slå oss en signal så kommer vi ut på plats och hjälper dig.

Välkommen till en godkänd bilverkstad

Du ska känna dig trygg vid ditt verkstadsbesök. Godkänd Bilverkstad är en ny standard som syftar till att säkerställa den kvalitet som bilägaren har rätt till att kräva av en fordonsverkstad. 

Vad är Godkänd Bilverkstad?

  • Kvalitetssystemet Godkänd Bilverkstad ställer hårda krav på branschen och innebär en kvalitetssäkring för dig som konsument.
  • En Godkänd Bilverkstad följer alltid lagar, förordningar, miljökrav, systematiskt arbetsmiljöarbete samt Allmänna reklamationsnämndens beslut.
  • Verkstaden kommer årligen bli granskad av tredjepartskontrollanter för att säkerställa att standarden uppfylls.
  • Godkänd Bilverkstad är framtagen av Sveriges Fordonsverkstäders Förening, Motorbranschens Riksförbund och Konsumentverket.

Har du eventuella frågor och funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa dig – Oljebyte Södermalm!

Några av alla tjänster vi gör i vår verkstad: Försäkringsärenden, Hjulinställning, El reparationer, TPMS, Oljebyte, Däckbyte, Däckhotell, Hjulinställning, Biltvätt, Rekond, In & utvändig tvätt, Dragkrok installation, Start hjälp (Vi kommer och hjälper dig att starta bilen), Motorvärmare, Kamremsbyte & Släcker 2:or

 

Boka tid redan idag för att byta olja