In & utvändig tvätt Södermalm

Boka tid redan idag!
In & utvändig tvätt södermalm

In & utvändig tvätt Södermalm? Att hålla bilen fri från smuts är inte det enklaste. Slitage på lacken är fort hänt och det förekommer lätt att färgen blir matt. Meca Södermalm erbjuder grundliga biltvättar av samtliga bilmärken och utförs alltid förhand. Våra biltvättar finns i olika paket att välja mellan beroende på vad som passar din bil och dina önskemål bäst.

Skulle du välja något av våra biltvättspaket så gör du även ett skonsamt val som räddar din bil från onödigt slitage som en maskintvätt ofta orsakar. Dessutom blir din bil aldrig lika ren som med en biltvätt utförd hos oss. Se priser här! Tvätta bilen skonsamt och noggrant, centralt på Södermalm. Snabba tider, nöjda kunder. Allt inom däck & fälg. Handtvätt, rekond m.m. 

In & utvändig tvätt på Meca Södermalm nära Ringen

Med stor kompetens och erfarenhet arbetar Meca Södermalm  med en strävan efter snabb utveckling. Med ett brinnande engagemang arbetar vi med konceptet 100 % nöjda kunder, prisgaranti, produkter av högsta kvalitet samt ett arbetssätt som överträffar kundernas förväntningar för att kunna konkurrera med redan etablerade firmor.

Vi arbetar vi med ambitionen om att underlätta för dig. Ring oss gärna så diskuterar vi hur vi bäst skräddarsyr en lösning som passar dig. Välkommen till Meca Södermalm , In & utvändig tvätt Södermalm nära dig vid Ringen köpcenter!

Välkommen till en godkänd bilverkstad

Du ska känna dig trygg vid ditt verkstadsbesök. Godkänd Bilverkstad är en ny standard som syftar till att säkerställa den kvalitet som bilägaren har rätt till att kräva av en fordonsverkstad. 

Vad är Godkänd Bilverkstad?

  • Kvalitetssystemet Godkänd Bilverkstad ställer hårda krav på branschen och innebär en kvalitetssäkring för dig som konsument.
  • En Godkänd Bilverkstad följer alltid lagar, förordningar, miljökrav, systematiskt arbetsmiljöarbete samt Allmänna reklamationsnämndens beslut.
  • Verkstaden kommer årligen bli granskad av tredjepartskontrollanter för att säkerställa att standarden uppfylls.
  • Godkänd Bilverkstad är framtagen av Sveriges Fordonsverkstäders Förening, Motorbranschens Riksförbund och Konsumentverket.

Har du eventuella frågor och funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa dig -In & utvändig tvätt Södermalm!

Några av alla tjänster vi gör i vår verkstad: Försäkringsärenden, Hjulinställning, El reparationer, TPMS, Oljebyte, Däckbyte, Däckhotell, Hjulinställning, Biltvätt, Rekond, In & utvändig tvätt, Dragkrok installation, Start hjälp (Vi kommer och hjälper dig att starta bilen), Motorvärmare, Kamremsbyte & Släcker 2:or

 

Boka tid redan idag - In & utvändig tvätt Södermalm