Däckhotell Södermalm

Boka tid redan idag!
Däckhotell Södermalm

Däckhotell Södermalm? Här kan du enkelt boka tid för att göra däckbyte & däckhotell. Hos Meca Södermalm kan du känna dig trygg med att lämna dina däck i våra händer. Snabb och effektiv bilservice. Vi servar, byter däck & lagar medan du väntar!

På Meca Södermalm kan du förvara däck utefter personliga behov och önskemål. På vårt däckhotell görs regelbundna kontroller av dina förvarade däck, samt ser till att hålla dig uppdaterad om när det närmar sig nästa däckbyte inför nästkommande säsong. Utöver magasinering så hjälper vi dig givetvis med det faktiska däckbytet. Skulle vi under våra kontroller upptäcka att dina däck verkar vara i dåligt skick så kommer vi att i god tid ta kontakt med dig innan däckskiftet där vi samtidigt stämmer av med dig hur kommande behov verkar se ut.

Rätt förvaring av dina däck kan öka dess livslängd. På vårt däckhotell skyddas de mot alla skadliga faktorer, som exempelvis fukt, ljus, hög temperatur mm. Hos oss kan du känna dig säker på att dina däck förvaras under bästa möjliga förhållanden. Bespara dig både tid och besvär, förvara dina däck på Meca Södermalm däckhotell på Södermalm.

Säker förvaring på Meca Södermalm däckhotell nära Ringen

Med stor kompetens och erfarenhet arbetar Meca Södermalm  med en strävan efter snb utveckling. Med ett brinnande engagemang arbetar vi med konceptet 100 % nöjda kunder, prisgaranti, produkter av högsta kvalitet samt ett arbetssätt som överträffar kundernas förväntningar för att kunna konkurrera med redan etablerade firmor.

Vi arbetar vi med ambitionen om att underlätta för dig. Ring oss gärna så diskuterar vi hur vi bäst skräddarsyr en lösning som passar dig.

Välkommen till Meca Södermalm , ett däckhotell nära dig vid Ringen köpcenter!

Välkommen till en godkänd bilverkstad

Du ska känna dig trygg vid ditt verkstadsbesök. Godkänd Bilverkstad är en ny standard som syftar till att säkerställa den kvalitet som bilägaren har rätt till att kräva av en fordonsverkstad. 

Vad är Godkänd Bilverkstad?

  • Kvalitetssystemet Godkänd Bilverkstad ställer hårda krav på branschen och innebär en kvalitetssäkring för dig som konsument.
  • En Godkänd Bilverkstad följer alltid lagar, förordningar, miljökrav, systematiskt arbetsmiljöarbete samt Allmänna reklamationsnämndens beslut.
  • Verkstaden kommer årligen bli granskad av tredjepartskontrollanter för att säkerställa att standarden uppfylls.
  • Godkänd Bilverkstad är framtagen av Sveriges Fordonsverkstäders Förening, Motorbranschens Riksförbund och Konsumentverket.

Har du eventuella frågor och funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa dig -Däckhotell Södermalm!

Några av alla tjänster vi gör i vår verkstad: Försäkringsärenden, Hjulinställning, El reparationer, TPMS, Oljebyte, Däckbyte, Däckhotell, Hjulinställning, Biltvätt, Rekond, In & utvändig tvätt, Dragkrok installation, Start hjälp (Vi kommer och hjälper dig att starta bilen), Motorvärmare, Kamremsbyte & Släcker 2:or

 

Boka tid redan idag - Däckhotell Södermalm