Däckbyte Södermalm

Boka tid redan idag!
Däckbyte Södermalm

Däckbyte Södermalm? Att på egen hand byta däck på bilen är inte helt lätt. När man ska genomföra ett däckbyte är det många element man bör tänka på och det tar ofta lång tid. När det är dags att byta däcken, gör dig själv en tjänst som kommer att bespara dig både tiden och besväret. På Meca Södermalm  kan vi hjälpa dig med ett såväl tryggt som effektivt däckbyte. Där ser vi till att bultarna är ordentligt åtdragna och att lufttrycket är jämt, samt kontrollerar att däcken har den rätta hastighetsklassen med det korrekta mönsterdjupet.

Är du redan befintlig kund hos oss och förvarar dina däck på vårt däckhotell så kommer du att få en automatisk kallelse när det börjar dra ihop sig inför nästa däckbyte. Här kan du enkelt boka tid för att göra däckbyte. Hos Meca Södermalm kan du känna dig trygg med att lämna dina däck i våra händer. Snabb och effektiv bilservice. Vi servar, byter däck & lagar medan du väntar!

Snabba och effektiva däckbyten för dig hos Meca Södermalm!

Sedan sju år tillbaka har Meca Södermalm  varit verksamma med en stor målmedvetenhet om att kunna utvecklas snabbt. Tack vare hållbara relationer till enastående kunder har vi under åren haft ett enormt stöd i såväl utveckling som förbättring.

Vår verkstad finner du på Södermalm vid Ringen köpcenter och den bedrivs med glädje och ambition. Här råder konstant strävan efter att underlätta för dig som kund hos oss. Ring gärna och boka en tid i vår verkstad, så får du hjälp av vår egna eminenta personal. Vi erbjuder snabba och effektiva däckbyten till rimliga priser. Välkommen!

Skulle du plötsligt drabbas av motorstopp kan du alltid vända dig till oss. Bara slå oss en signal så kommer vi ut på plats och hjälper dig.

Välkommen till en godkänd bilverkstad

Du ska känna dig trygg vid ditt verkstadsbesök. Godkänd Bilverkstad är en ny standard som syftar till att säkerställa den kvalitet som bilägaren har rätt till att kräva av en fordonsverkstad. 

Vad är Godkänd Bilverkstad?

  • Kvalitetssystemet Godkänd Bilverkstad ställer hårda krav på branschen och innebär en kvalitetssäkring för dig som konsument.
  • En Godkänd Bilverkstad följer alltid lagar, förordningar, miljökrav, systematiskt arbetsmiljöarbete samt Allmänna reklamationsnämndens beslut.
  • Verkstaden kommer årligen bli granskad av tredjepartskontrollanter för att säkerställa att standarden uppfylls.
  • Godkänd Bilverkstad är framtagen av Sveriges Fordonsverkstäders Förening, Motorbranschens Riksförbund och Konsumentverket.

Har du eventuella frågor och funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa dig -Däckbyte Södermalm!

Några av alla tjänster vi gör i vår verkstad: Försäkringsärenden, Hjulinställning, El reparationer, TPMS, Oljebyte, Däckbyte, Däckhotell, Hjulinställning, Biltvätt, Rekond, In & utvändig tvätt, Dragkrok installation, Start hjälp (Vi kommer och hjälper dig att starta bilen), Motorvärmare, Kamremsbyte & Släcker 2:or

 

Boka tid redan idag - Däckbyte Södermalm