Bilrekond Södermalm

Boka tid redan idag!
Biltvätt Södermalm

Bilrekond Södermalm. Genom att göra en bilrekond istället för en vanlig biltvätt förlänger du livslängden och förhöjer känslan att köra din bil. På Meca Södermalm  i Bromma gör vi en grundlig rengöring av både in- och utsida som ger din bil ett rejält lyft. Vi utför bilrekonder av samtliga märken och årsmodeller där vi i varje arbete avlägsnar allt vad smuts heter. Se priser här! Tvätta bilen skonsamt och noggrant, centralt på Södermalm. Snabba tider, nöjda kunder. Allt inom däck & fälg. Handtvätt, rekond m.m. 

Vi hjälper dig även med stenskottsfyllning, taktvätt och luktsanering, samt borttagning av hund- och katthår. Priserna kan komma att variera beroende på hur dina önskningar ser ut och vilken bil det handlar om.

Bilrekond i Södermalm för alla bilmärken & årsmodeller

På Meca Södermalm  arbetar rutinerad personal som besitter stor kompetens och branschvana. Redan från starten har vi arbetat med målmedvetenhet för att utvecklas och kunna ge våra kunder bästa möjliga service. I vår bilverkstad är kraven högt ställda och vi arbetar med yttersta noggrannhet. Vår tanke är att erbjuda varje kund bästa möjliga kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

För ytterligare information angående vårt utförande av bilrekond. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Välkommen till Meca Södermalm!

Boka tid på Meca Södermalm för bilrekond nära Ringen

Med stor kompetens och erfarenhet arbetar Meca Södermalm  med en strävan efter snabb utveckling. Med ett brinnande engagemang arbetar vi med konceptet 100 % nöjda kunder, prisgaranti, produkter av högsta kvalitet samt ett arbetssätt som överträffar kundernas förväntningar för att kunna konkurrera med redan etablerade firmor.

Vi arbetar vi med ambitionen om att underlätta för dig. Ring oss gärna så diskuterar vi hur vi bäst skräddarsyr en lösning som passar dig.

Välkommen till Meca Södermalm , när du vill få bilen tvättad nära dig vid Ringen köpcenter!

Välkommen till en godkänd bilverkstad

Du ska känna dig trygg vid ditt verkstadsbesök. Godkänd Bilverkstad är en ny standard som syftar till att säkerställa den kvalitet som bilägaren har rätt till att kräva av en fordonsverkstad. 

Vad är Godkänd Bilverkstad?

  • Kvalitetssystemet Godkänd Bilverkstad ställer hårda krav på branschen och innebär en kvalitetssäkring för dig som konsument.
  • En Godkänd Bilverkstad följer alltid lagar, förordningar, miljökrav, systematiskt arbetsmiljöarbete samt Allmänna reklamationsnämndens beslut.
  • Verkstaden kommer årligen bli granskad av tredjepartskontrollanter för att säkerställa att standarden uppfylls.
  • Godkänd Bilverkstad är framtagen av Sveriges Fordonsverkstäders Förening, Motorbranschens Riksförbund och Konsumentverket.

Har du eventuella frågor och funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa dig -Bilrekond Södermalm!

Några av alla tjänster vi gör i vår verkstad: Försäkringsärenden, Hjulinställning, El reparationer, TPMS, Oljebyte, Däckbyte, Däckhotell, Hjulinställning, Biltvätt, Rekond, In & utvändig tvätt, Dragkrok installation, Start hjälp (Vi kommer och hjälper dig att starta bilen), Motorvärmare, Kamremsbyte & Släcker 2:or

 

Boka tid redan idag - Bilrekond Södermalm